Wykorzystaj naszą wyszukiwarkę, aby szybko znaleźć potrzebne Ci badanie.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Lub przeglądaj nasz kompletny katalog produktów, dostępny w przejrzystym podziale na kategorie, aby znaleźć dokładnie to, czego szukasz.

Badania A-Z

IgE sp. F105 – czekolada

Opis i deskrypcja badania

Czas oczekiwania na wynik
3
Materiał do badania
krew

IgE sp. F105 – czekolada to badanie diagnostyczne pozwalające na wykrycie swoistych przeciwciał IgE skierowanych przeciwko alergenom obecnym w czekoladzie. Alergia na czekoladę może być spowodowana obecnością różnych składników, takich jak kakao, mleko, orzechy czy lecytyna sojowa, które często są obecne w produktach czekoladowych. Objawy alergii na czekoladę mogą obejmować wysypkę, świąd, bóle brzucha, nudności, a także objawy ze strony układu oddechowego, takie jak kichanie czy kaszel. Diagnostyka alergii na czekoladę jest szczególnie zalecana dla osób, które po jej spożyciu odczuwają nieprzyjemne reakcje organizmu.

TAKA CENA TYLKO NA BADANIASKLEP.PL

45,00 

X

Zaloguj się

Kontakt

badaniasklep@kontakt.pl

Mój koszyk
Twój koszyk jest pusty.

Wygląda na to, że nie dokonałeś jeszcze wyboru.